Αναζήτηση
 
Κατηγορία
Τιμή (€)
Εμβαδόν (τ.μ.)
Αναζήτηση με Κωδικό
Εισαγωγή Περιοχών
 

Νέα Ακίνητα

800€

Κηφισιά - Κεφαλάρι

Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση  55τμ.
1
1

800€

Κηφισιά - Πολιτεία

Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση  90τμ.
1
1
1
1

2.200€

Δροσιά

Μεζονέτα Προς Ενοικίαση  270τμ.
3
2
1
1

Η NORTH PROJECT REAL ESTATE είναι μια εταιρεία της οποίας η σύνθεση αποτελείται από ανθρώπους με γνώση φερεγγυότητα και αγάπη για την αγορά ακινήτων.

Σαν στόχο έχουμε να καλύψουμε εξατομικευμένα τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη που θα μας κάνει την τιμή να απευθυνθεί στο γραφείο μας. Για εμάς η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και χρίζει τον δικό της τρόπο προσέγγισης.

Βρισκόμαστε στα Βόρεια Προάστια της Αττικής αλλά είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε σε κάθε περιοχή της Ελλάδος προκειμένου να βρούμε την επιλογή εκείνη που θα στεγάσει τις προσδοκίες σας.

Όντας υπέρμαχοι των συνεργασιών κάνουμε πράξη το «από ομονοίης τα μεγάλα έργα».

Μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες επιλέγουμε εκείνους τους συνεργάτες οι οποίοι ενστερνίζονται τα εταιρικά μας πρότυπα.

Επαγγελματισμός, ειλικρίνεια, συνέπεια και γνώση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συναντάμε σε κάθε έναν από αυτούς.

Τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι αλλά και interior designers είναι έτοιμοι να καλύψουν όπου χρειαστεί την κάθε σας ανάγκη.

Ελάτε σε επαφή με τα στελέχη της εταιρείας μας για να συζητήσουμε ότι πιθανόν να σας απασχολεί γύρω από τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας.

Θα αποκομίσετε μια αίσθηση ασφάλειας η οποία πηγάζει από το προσωπικό μας ενδιαφέρον.

Ανάθεση Ακινήτου

Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ανάθεσης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Ζήτηση Ακινήτου

Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Ευκαιρίες Καριέρας

Γίνετε συνεργάτης με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε το βιογραφικό σας στο email northprojectcompany@gmail.com.

Loading...